Winter werkjas heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkjassen
CCC Bedrijfskleding

Winter werkjas heren

Op zoek naar een winter werkjas voor heren om jou en je collega’s droog en warm te houden? Bij CCC Bedrijfskleding kun je kiezen uit een grote selectie winterjassen van topfabrikanten. Zo vind je bijvoorbeeld winterjassen van de merken Havep, Tricorp, Snickers en Matterhorn.

Het is van cruciaal belang om na te gaan aan welke eisen je werkjas moet voldoen. Wij raden je bijvoorbeeld aan om een winterjas te kiezen die wind- en waterdicht is als je regelmatig buiten werkt in slecht weer. Benieuwd naar ons gehele aanbod winter werkjassen? Ga dan naar de online showroom of kom langs in de winkel.

Winter werkjas voor heren van CCC Bedrijfskleding

Een winter werkjas voor heren is een kledingstuk dat gemaakt is om de persoon die het draagt warm te houden. Bovendien biedt het tijdens de koudere maanden van het jaar bescherming tegen het weer. De meeste werkjassen voor heren in onze collectie zijn gemaakt van materialen die winddicht, waterafstotend of beide zijn. Dit zorgt ervoor dat je droog en warm blijft bij koud en regenachtig weer.

Voordelen van werkschoenen

Eigenschappen van winter werkjassen

Winter werkjassen van CCC Bedrijfskleding kunnen ook extra eigenschappen hebben, zoals reflecterende tape voor een betere zichtbaarheid. Verdere kenmerken zijn onder meer meerdere opbergzakken, pols manchetten en een koord in de taille voor een betere pasvorm. Een aantal materialen die gebruikt worden bij de productie van een werkjas voor heren zijn nylon, polyester en fleece.

Je heren winter werkjas laten borduren of bedrukken?

Je winterjas laten borduren of bedrukken? Dat kan bij CCC Bedrijfskleding! Veel grote en kleine bedrijven gingen je voor en lopen dagelijks rond in de geborduurde of bedrukte werkkleding van CCC Bedrijfskleding. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om werkjassen voor de winter te personaliseren. Meer informatie nodig? Ons team van specialisten helpt je graag verder, zowel online als in de showroom.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 026 – 361 70 74 of te mailen naar info@ccc-bedrijfskleding.nl. Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom in Arnhem.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat