Bedrijfsjassen

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfsjassen

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we als geen ander dat bedrijfsjassen een belangrijk onderdeel zijn van de werkkleding van bedrijven. Het maakt niet uit of u een warme jas nodig heeft voor buitenwerk of een representatieve jas voor gebruik in de horeca of op een evenement. Bij ons vindt u altijd de juiste bedrijfsjassen!

We vertellen u graag meer over ons assortiment bedrijfsjassen en waarom u hiervoor bij ons moet zijn.

Een breed assortiment bedrijfsjassen

CCC Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment bedrijfsjassen voor verschillende toepassingen en sectoren. Zo hebben we wind- en waterdichte jassen voor buitenwerk, en reflecterende jassen voor werknemers die in het donker werken. Maar ook representatieve jassen voor bijvoorbeeld horecapersoneel.

Ons assortiment bedrijfsjassen bestaat uit verschillende merken en modellen. Hierdoor kunnen wij voor iedere klant de perfecte jas leveren, eventueel met de juiste bedrukking!

Bedrijfsjassen bedrukken of borduren

Bij CCC Bedrijfskleding bieden we ook de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo of naam. Zo draagt uw personeel altijd herkenbare kleding en krijgt uw bedrijf extra aandacht. Hiervoor beschikken wij over een eigen ontwerp borduur- en drukstudio. Op deze wijze kunnen wij snel en efficiënt uw bedrijfsjassen voorzien van uw logo of tekst.

Wind- en waterdichte bedrijfsjassen voor buitenwerkzaamheden

Wanneer uw werknemers buiten werken, is het belangrijk dat ze beschermd zijn tegen weersinvloeden. CCC Bedrijfskleding heeft dan ook een ruime keuze aan wind- en waterdichte werkjassen die uw werknemers beschermen tegen regen, wind en kou. Zo kunnen we voor elk type werk de juiste jas leveren.

Waarom kiezen voor CCC Bedrijfskleding?

Bij CCC Bedrijfskleding bent u verzekerd van hoge kwaliteit jassen voor elke branche. Onze jassen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en functioneel. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Zo beschikken wij over een eigen ontwerp-, borduur- en drukstudio. Hier kunnen wij uw bedrijfskleding voorzien van uw logo of slogan.

Ook bieden wij de mogelijkheid om voor grote bedrijven een Kleding Management Systeem (KMS) op te zetten. Op deze manier kunt u eenvoudig bestellingen plaatsen en kunnen uw medewerkers de maatvoering bijhouden.

Kies voor CCC Bedrijfskleding

Wilt u meer weten over onze bedrijfsjassen of andere bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

 

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat