Bedrijfsjassen

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfsjassen

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we als geen ander dat bedrijfsjassen een belangrijk onderdeel zijn van de werkkleding van bedrijven. Het maakt niet uit of je een warme jas nodig hebt voor buitenwerk, of een representatieve jas voor gebruik in de horeca of op een evenement. Bij ons vind je altijd de juiste bedrijfsjassen!

Een breed assortiment bedrijfsjassen

CCC Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment bedrijfsjassen voor verschillende toepassingen en sectoren. Zo hebben we wind- en waterdichte jassen voor buitenwerk, en reflecterende jassen voor werknemers die in het donker werken. Maar ook representatieve jassen voor bijvoorbeeld horecapersoneel.

Ons assortiment bedrijfsjassen bestaat uit verschillende merken en modellen. Hierdoor kunnen wij voor iedere klant de perfecte jas leveren, eventueel met de juiste bedrukking!

Bedrijfsjassen bedrukken of borduren

Bij CCC Bedrijfskleding bieden we ook de mogelijkheid om jouw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met eigen bedrijfslogo of naam. Zo draagt het personeel altijd herkenbare kleding en krijgt jouw bedrijf extra aandacht. Hiervoor beschikken wij over een eigen ontwerp borduur- en drukstudio. Op deze wijze kunnen wij snel en efficiënt de bedrijfsjassen voorzien van een logo en/of tekst.

Wind- en waterdichte bedrijfsjassen voor buitenwerkzaamheden

Wanneer werknemers buiten werken, is het belangrijk dat ze beschermd zijn tegen weersinvloeden. CCC Bedrijfskleding heeft dan ook een ruime keuze aan wind- en waterdichte werkjassen die werknemers beschermen tegen regen, wind en kou. Zo kunnen we voor elk type werk de juiste jas leveren.

Waarom kiezen voor CCC Bedrijfskleding?

Bij CCC Bedrijfskleding ben je verzekerd van hoge kwaliteit jassen voor elke branche. Onze jassen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en functioneel. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Zo beschikken wij over een eigen ontwerp-, borduur- en drukstudio. Hier kunnen wij bedrijfskleding voorzien van een eigen logo of slogan.

Ook bieden wij de mogelijkheid om voor grote bedrijven een Kleding Management Systeem (KMS) op te zetten. Op deze manier kan jij eenvoudig bestellingen plaatsen en kunnen jouw medewerkers de maatvoering bijhouden.

Kies voor CCC Bedrijfskleding

Wil je meer weten over onze bedrijfsjassen of andere bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

 

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat