Werkkleding voor de bouw | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkkleding
CCC Bedrijfskleding

Werkkleding voor in de bouw

Ben je op zoek naar geschikte werkkleding voor in de bouw? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. In de bouw is goede werkkleding essentieel. Niet alleen voor de veiligheid van medewerkers, maar ook voor herkenbaarheid op locatie. CCC Bedrijfskleding biedt verschillende soorten kleding voor bedrijven. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie of een passend advies.

Werkkleding voor je medewerkers

Goede bescherming is van groot belang als het gaat om werken in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van werkkleding voor de bouw die hierbij ondersteunt. De uniformiteit speelt ook een belangrijke rol. Het draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf en de herkenbaarheid voor mensen in de omgeving. Jouw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van het bedrijf en moeten er verzorgd uitzien wanneer ze aan het werk zijn. Bekijk onze werkkleding voor verschillende omstandigheden.

Werkschoenen bieden extra veiligheid

Werken in de bouw brengt over het algemeen bepaalde risico’s voor de voeten met zich mee. Daarom is het van groot belang dat er werkschoenen worden gedragen. Ook worden werkschoenen gedragen om het juiste comfort te bieden. CCC Bedrijfskleding biedt werkkleding en schoenen voor in de bouw van verschillende merken. Zo hebben we een collectie van ruim 200 verschillende veiligheidsschoenen, office- en uniform schoenen en werklaarzen. Op deze manier hebben we voor iedere situatie een passende werkschoen. Bekijk de verschillende werkschoenen van CCC Bedrijfskleding.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Heb je meer informatie nodig over onze werkkleding in de bouw? Dan voorzien we je hier graag van. Zo kunnen onze ervaren medewerkers je te alle tijde helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw medewerkers. Wij staan er ook altijd voor open om referenties te geven van klanten die op dit moment gebruik maken van onze diensten. Neem gerust contact met ons op. Je kan ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat