Bedrijfskleding met logo | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding met logo

Bent u op zoek naar bedrijfskleding met uw eigen logo? Dan biedt CCC Bedrijfskleding u de oplossing. Wij gaan voor hoge kwaliteit bedrijfskleding en bedrukking. De kleding moet tenslotte duurzaam zijn en zorgen voor een goede uitstraling. Er zijn verschillende soorten kleding die wij kunnen voorzien van een logo. Denk bijvoorbeeld eens aan werkkleding, promotiekleding, representatieve kleding en kleding voor de horeca. Op deze manier kunnen we verschillende ondernemingen voorzien van bedrijfskleding die past bij de uitstraling.

Waarom kiezen voor bedrijfskleding met logo?

Als bedrijf wilt u herkenbaar zijn voor klanten of binnen een werkomgeving. Daar kan bedrukte bedrijfskleding aan bijdragen. Er wordt een uniforme uitstraling gecreëerd wanneer medewerkers dezelfde kleding dragen. Als u kiest voor bedrijfskleding met een logo door CCC Bedrijfskleding, kiest u voor kwaliteit. We streven naar de best mogelijk kwaliteit voor onze klanten.

Transfers en borduren van bedrijfskleding

Bij CCC Bedrijfskleding bieden we twee opties voor het voorzien van bedrijfskleding met een logo. We hebben transfers die we op de kleding kunnen drukken. Daarin hebben we twee keuzes. Een normale transfer die tot 60 graden gewassen kan worden en een transfer die tot ruim 95 graden wasbaar is. Hierover leggen we u graag meer uit.

U kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfskleding met logo te laten borduren. CCC Bedrijfskleding heeft jarenlang ervaring met borduren. Door jarenlange samenwerkingen met borduur specialisten hebben we een zeer goede kennis opgebouwd. De levertijden en kwaliteit van het borduurwerk kunnen we hierdoor optimaal beheren. Voor vragen of het bekijken van samples kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfskleding met uw logo? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team kan u voorzien van de juiste informatie, voorbeelden of een passend advies. Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via onze website. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat