Werkschoenen heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen heren

Ben je op zoek naar werkschoenen voor heren? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten werkschoenen aan in verschillende maten en kleuren. Wij vertellen je graag meer over wat voor soort schoen je nodig hebt.

Verschil heren en dames werkschoenen

Een veel gestelde vraag is: wat is het verschil tussen heren- en dames werkschoenen? Het belangrijkste verschil is de pasvorm. De pasvorm van dames werkschoenen is namelijk smaller dan die van de heren werkschoenen. Daarnaast zijn de damesschoenen vaker van iets lichter materiaal gemaakt. Je kan hierbij denken aan een composiet veiligheidsneus en een kevlar veiligheidszool.

Verschillende werkschoenen voor heren

Qua uiterlijk bieden wij verschillende werkschoenen aan. Dit zijn de verschillende soorten werkschoenen die wij voor heren in ons assortiment hebben.

Standaard werkschoen

Wij bieden de standaard werkschoen aan. Dit is het type schoen waar je waarschijnlijk meteen aan denkt bij een veiligheidsschoen. Deze schoen is zeer praktisch en veiligheid staat voorop. De standaard werkschoen is ook het goedkoopste type schoen in ons assortiment.

Nette werkschoenen

Voor mensen die in een pak of uniform werken, is de nette werkschoen zeer geschikt. Deze schoenen worden meestal gedragen door mensen in het management of in een leidinggevende functie. De nette werkschoenen hebben over het algemeen de S3 veiligheidsnorm. Wil je meer weten over de veiligheidscategorieën? We hebben een pagina over veiligheidscategorieën waar we je graag meer uitleg geven.

Sportieve heren werkschoenen

De meest populaire werkschoen is nog steeds de sportieve schoen. De schoen is net zo comfortabel als een gewone sneaker en beschermt de voet. De sportieve schoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnorm, S1-norm, S1- norm en S2-norm.

Casual werkschoen

Bij deze schoenen zou je niet denken dat het een werkschoen is. Bovendien hebben de meeste casual werkschoenen een vetersluiting. Deze schoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnorm.

Werklaars

Werklaarzen zijn geschikt voor mensen die in een koude omgeving werken. Daarnaast kan je ook kiezen voor de warme optie: een laars met bontvoering. De laarzen voldoen vaak aan de S3-, S4- en S5-norm.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om contact op te nemen als je advies wil over juiste werkschoenen voor heren. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons telefonisch bereiken op 026 – 361 70 74 of via een e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat