Werkschoenen heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen heren

Bent u op zoek naar werkschoenen voor heren? Bij CCC Bedrijfskleding bent u aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten en maten aan. In dit artikel leest u wat voor soort schoen u nodig heeft!

Verschil heren en dames werkschoenen

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen heren- en dames werkschoen. Het belangrijkste verschil is dat de pasvorm van dames smaller is dan de heren werkschoenen. Daarnaast zijn de damesschoenen vaker van iets lichter materiaal gemaakt. U kunt hierbij denken aan een composiet veiligheidsneus en een kevlar veiligheidszool.

Verschillende heren werkschoenen

Qua uiterlijk bieden wij verschillende werkschoenen aan. Hieronder kunt u ontdekken welke verschillende werkschoenen wij voor heren hebben.

Standaard werkschoen

Wij bieden de standaard werkschoen aan. Dit is de eerste schoen waar u waarschijnlijk aan denkt als u denkt aan “veiligheidsschoen”. Deze schoen is zeer praktisch en veiligheid staat voorop. De standaard werkschoen is de goedkoopste schoen die wij in ons assortiment hebben.

Nette werkschoenen

Voor mannen die in een pak of uniform werken is de nette werkschoen geschikt. Deze schoenen worden meestal gedragen door mannen met een management of leidinggevende functie. De nette werkschoenen hebben meestal de S3 veiligheidsnorm. In dit artikel kunt u meer te weten komen over de veiligheidscategorieën. (/veiligheidsschoenen invoegen)

Sportieve heren werkschoenen

De meest populaire werkschoen is nog steeds de sportieve schoen. De schoen is net zo comfortabel als een gewone sneaker en beschermt uw voet. De sportieve schoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnorm, S1-norm, S1- norm en S2-norm.

Casual werkschoen

Bij deze schoenen zou je niet denken dat het een werkschoen is. Bovendien hebben de meeste casual werkschoenen een vetersluiting. Deze schoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnorm.

Werklaars

Werklaarzen zijn geschikt voor mensen die in een koude omgeving werken. Daarnaast kunt u kiezen voor een laars met bontvoering. De laarzen voldoen vaak aan de S3-, S4- en S5-norm.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u advies nodig heeft over juiste werkschoenen voor heren. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat